اینستاگرام

زود انزالی و مشکلات نعوظ

زود انزالی و مشکلات نعوظ بلای خانمانسوز
یکی از شایع ترین مشکلات زوجین رابطه جنسی ناموفق است و بخش عمده ی علت های این شکست، به سمت مردان و مشکلات زود انزالی و نعوظ باز میگردد.
اختلال نعوظ یا سختی نامناسب اندام جنسی مردانه یکی از اختلال های شایع مردانه است که مرد را دچار مشکل ناکارآمدی اندام جنسی در رابطه می کند به گونه ای که مرد در زمان مناسب به امکان ارکشن یا نعوظ دست نمی یابد.
یکی دیگر از مشکلات، اختلال شایع زودانزالی است که به مراتب مشکل ساز تر از دیگر اختلال ها و سخت درمان تر از آنهاست.

زود انزال به چه کسی می گویند:

زود انزالی را میتوان بصورت مستقل در مردان به انزال کمتر از زمان ۱۰ دقیقه اطلاق کرد.
همچنین زود انزالی می‌تواند به ارضای جنسی مردانه قبل از ارضای جنسی زنی که با او رابطه دارد نیز گفته می شود.
البته برخی از زنان ممکن است دچار اختلال جنسی سخت ارضایی و یا دیر ارضایی باشند و نمی‌توان مردی را که با بیش از یک ۲۰ دقیقه رابطه جنسی، از اورگاسم پارتنر خود باز می ماند را دارای اختلال زود انزالی دانست.

زود انزالی

 

این اختلال بیشتر از جنبه های جسمی، به مشکلات روحی روانی شخص بستگی دارد و تاثیرات سریع و قوی را از روان شخص دریافت می کند.
مشکلات خونی، بیماری های زمینه ای، مشکلات هورمونی و اختلال های ژنتیکی و وراثتی نیز می توانند در این موضوع دخیل باشند.
مبحث خونرسانی و خونگیری بافت جنسی مردانه بسیار اهمیت دارد و در تمام مشکلاتی که برشمردیم اثرات آن عوامل بر میزان خون وارد شده به بافت جنسی تعیین می کند که نعوظ و زمان انزال کارآمد است یا خیر.
در بافت جنسی مردانه کاسه هایی بنام سینوزوئید وجود دارد که خون وارد شده به این بافت، در این کاسه ها جمع شده و مجموع کاسه های پرخون موجب نعوظ اندام جنسی می شوند.

اگر خونگیری این کاسه ها کم باشد چه می شود؟

اگر میزان خون وارد شده به این کاسه ها کمتر از حد نرمال باشد اندام جنسی نرم و بی حال بوده و نمیتواند رابطه ی جنسی کارآمدی را رقم بزند.
این ضعف نعوظ معمولا اثرات روانی و جسمی بر مقوله ی زودانزالی دارد و تقریبا با یک سیکل اضطرابی می‌تواند هر بار کارآمدی اندام جنسی را مختل و ضعیف تر از قبل کند.

چگونه می توان این ضعف را درمان کرد:

-درمان های دارویی
-ورزش های تقویت کننده ی خون رسانی این بافت
– ابزارهای تقویت کننده
-جلسات مشاوره و روانکاوی

نقش داروها چیست؟

داروهای زیادی در حوزه ی افزایش خونگیری وجود دارند که می‌توانند با یک اثر مثبت روی فشار خون، خونرسانی اندام جنسی را افزایش داده و موجب نعوظ و تعویق زمان انزال شوند.
داروهای ضد افسردگی، آرام بخش ها و داروهای اختصاصی تجویز شده میتوانند کمک کننده باشند که عوارضی هم به همراه دارند.

ورزش تقویت کننده جنسی چیست؟

معمولا هر ورزشی که بتواند خونرسانی به قسمت تحتانی و پایین بدن را افزایش دهد می‌تواند تاثیر مثبت برای درمان ضعف های جنسی داشته باشد.

نقش ابزارهای جنسی چیست؟

حلقه ویبره شاید به دلیل اطلاعات نادرست سایت های فروشنده یک ابزار فانتزی به نظر بیایند اما در اصل یک ابزار تقویت کننده هستند و میتوانند با اتصال به روی اندام جنسی خونرسانی به این اندام را تقویت کرده و زمان ارکشن و اورگاسم را طولانی تر کنند و به مراتب زود انزالی و ضعف نعوظ را درمان می کنند.
این حلقه ها اگر در بازه زمانی مشخصی مورد استفاده قرار گیرند میتوانند ضعف های جنسی مردانه را تا حدودی بهبودی ببخشند.
همچنین از این حلقه برای تحریک بافت بیرونی و کلیتورال زنان استفاده می شود به گونه ای که زمانی که به روی اندام مردانه نصب است در تماس با بافت بیرونی اندام زنانه باشد تا موجب تحریک بیشتر و اورگاسم سریع تر زن شود.

جلسات روان درمانی چه نقشی دارند؟

با حضور در جلسات روانکاوی و مشاوره میتوان استرس و اضطراب را تا حد بسیار بالایی مهار کرد و  البته نکته بسیار مهم این است که از زمان این استرس ها خیلی نگذشته باشد تا بتوان برای درمان سریع تر زود انزالی و مشکلات نعوظ چاره اندیشی کرد.
لازم است در پایان این نوشتار این بند را اضافه کنم که مقوله ی رابطه ی جنسی یک رابطه ی دو سویه است و نیاز به همکاری و همراهی دو شریک دارد که بتوان ضعف ها را مهار و درمان کرد.
هیچ مردی و هیچ زنی به تنهایی نمی‌تواند خود را درمان کند و برای درمان های حوزه جنسی زوج درمانی بهترین راه حل است.
لذت جنسی مختص یک نفر نیست و باید زوجین به همدیگر کمک کنند تا زمان اورگاسم را با همدیگر تطبیق و تنظیم کنند و از لذت‌بردن همدیگر لذت ببرند.
کاوه نوری فرد
 نسیم سلامت